Tabortdig
Meny

Radera dina uppgifter hos Storytel

Kontot sparas 24 månader efter avslutat abonnemang, sedan automatisk radering. Marknadsföring 12 månader.

I ditt konto eller i appenKontrollerad

Så gör du

Säg upp först. App: Profil → Inställningar → Konto → Radera konto. Mejl till privacy@storytel.com, skriv Till DPO i ämnet.

Skriv en begäran

Behöver du skriva en begäran, finns texten här att kopiera.