Tabortdig
Meny

Radera dina uppgifter hos Snapchat

30 dagar inaktiverat (kan ångras), permanent radering efter 30 dagar till. Köphistorik sparas.

I ditt konto eller i appenKontrollerad

Så gör du

App: Profil → Inställningar → Account Actions → Delete Account, eller accounts.snapchat.com → Delete my account. Registerutdrag: accounts.snapchat.com/accounts/downloadmydata.

Skriv en begäran

Behöver du skriva en begäran, finns texten här att kopiera.